Tarwekiemen

Algemeen

Rijk aan Vitamine E en eiwitten
Bevat vitaminen B1, B2, B3 en B6

Vitamine B1, B2, B3 en B6 dragen bij tot een normaal energieleverend metabolisme. Vitamine E draagt bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress. Eiwitten dragen bij tot de instandhouding van de spiermassa en normale botten.

Ingrediënten en allergenen

Tarwekiemen [gluten].

Kan sporen bevatten van soja, lupine, noten en sesamzaad.

Gebruikerstips

Strooi over je yoghurt, kwark of muesli. Wordt vaak gebruikt in hartige gerechten.

Tarwekiemen Product 
  • Voedingswaarde
  • per 100g
  • Energie
  • 1566kJ/373kcal
  • Vetten
  • 9,2g
  • - waarvan verzadigde vetzuren
  • 1,3g
  • Koolhydraten
  • 30,6g
  • - waarvan suikers
  • 15,2g
  • Vezels
  • 17,7g
  • Eiwitten
  • 28,7g
  • Zout
  • 0,01g
  • Vitamine B1
  • 2,5mg = 227% van DRI*
  • Vitamine B2
  • 0,85mg = 61% van DRI*
  • Vitamine B3
  • 5,8mg = 36% van DRI*
  • Vitamine B6
  • 0,6mg = 43% van DRI*
  • Vitamine E
  • 24mg = 200% van DRI*
  • Foliumzuur
  • 250µg = 125% van DRI*
  • *DRI = Dagelijkse Referentie Inname